Sims 3 Şubat'da Geliyor

. 30 Ocak 2009 Cuma

Bu konuda çok fazla konuşmak lazım fakat biz bunu kısa tutacağız.Sims 3'ün geleceğini sizlere bildirmek istedik.EA Games'in en çok gelir getiren yapımı şüphesiz Sims 3 2 ay içinde raflarda gözükecek.

Sims 3'de grafikler oldukça gelişmiş.Similasyon oyunu olduğu için bazen kendinizi kaybedebilirsiniz.Ve Sims 3'de öteki boyuta geçebilirsiniz.Fakat bu kadar iyi olacak bir oyunun ihtiyaçları var.Sonuçta daha iyi kalite veren bir oyunu düşük özelliklere sahip bir bilgisayarda oynamak acayip olurdu.Sims 3'de yep yeni bir teknoloji ve karekteristik değişiklikler oldukça belirgin.Oyun 20 Şubat'ta raflardaki yerini alacak.

Sistem özelliklerine gelirsek;
Windows Xp için : 2Ghz Pentium4 işlemci, 1 GB bellek, 128MB GeForce FX 5900 / Radeon 9500 ve üzeri bir sistem kullanmak gerekiyor.

Windows Vista içinse: 2.4Ghz Pentium4 işlemci, 1.5 GB bellek, 128MB GeForce FX 5900 / Radeon 9500 ve üzeri bir sistem kullanmak gerekiyor.

İşte oyundaki grafiklerin nasıl bir düzeyde olduğunu görebileceğiniz bir resim

http://i259.photobucket.com/albums/hh300/nativity4me2008/sims/sims%203/SIMS3-createasims.jpg

3 Yorum Yapıldı:

Mustafa dedi ki...

Ben sims oynamadım ama arkadaşlarımdan aldığım bilgiler doğrultusunda çok güzel bir oyun olduğu kanaatine vardım :D Aslında oynamak lazım ama indirmek bir sorun.

Nisanci93 dedi ki...

:) bu oyunu indirmeye kalkarsan zaten ay sonu gelecek fatura seni şaşırtabilir.Bu yüzden çıkınca almanı tavsiye ederim.

Adsız dedi ki...

bu oyun büyük boyutlardadır grafik çok ve ağır olduğu için yane küçük ayrıntıları bulunduğu için bunun yanı sıra çok fazla özellik ister ve sonunda indiripte oynayamamak vardır.bunu sadece senin için söylemiyorum arkadaşım indirmeye kalkışan herkes için o yüzden özelliklere dikkat edilmeli.